Termeni si conditii

Top10Review este un site ce activeaza in domeniul affiliate marketing si este susținut de publicul său. Când achiziționați prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision. Acest comision nu influențează deloc prețul de achiziție fiind suportat de către advertiser. Pe acest site veți putea vedea ratingul produselor, caracteristicile specifice dar și ofertele pe care le au diferitele magazine online.

Top10revies.ro nu este responsabil de modificarile de pret sau rating de pe pagina advertiseriulor. De asemenea top10revies.ro nu este responsabil de livrarea sau returul bunurilor achizitionate prin linkurile noastre, acestea fiind direct in responsabilitatea vanzatorului.

CONDUITA MEMBRULUI: Sunteți de acord că atunci când utilizați site-ul web sau orice alt site sau server viitor nu veți: (a) încărca, posta sau transmite în alt mod conținut care încalcă drepturile (inclusiv, fără limitare, drepturile de proprietate intelectuală) ale unei terțe părți o parte sau care este ilegală, dăunătoare, amenințătoare, abuzivă, argumentativă, înflăcărată, urâtă, jignitoare (indiferent dacă este legată de sex, rasă, religie sau altfel) hărțuitoare, defăimătoare, vulgară, obscenă, indecentă, calomnioasă, invazivă a intimității altuia sau conține orice conținut ilegal; (b) Recoltați conținut sau adrese IP sau încărcați, postați sau transmiteți orice alt conținut care conține viruși software sau orice alte fișiere sau programe care pot întrerupe, distruge sau limita funcționalitatea acestui site web sau a oricărui alt site sau server viitor sau a oricărei rețele conectate pe acest site web sau pe orice alt site sau server viitor sau computerul altuia sau care conține scrisori în lanț, scheme piramidale, corespondență în vrac, poșta electronică sau altele similare; sau (c) Încărcați, postați sau transmiteți orice alt Conținut în orice scop comercial sau comercial, inclusiv (fără limitare) orice Conținut care conține materiale publicitare sau promoționale; sau (d) restricționează sau inhibă în orice mod orice persoană să utilizeze acest site web sau orice alt site sau server viitor; (e) Încărcați, postați sau transmiteți orice alt conținut care nu este necesar și / sau repetitiv, inclusiv orice conținut care repetă cel încărcat anterior, postat sau transmis de dvs. sau de un alt vizitator, cu excepția cazului în care este absolut necesar; sau (f) Încărcați, postați sau transmiteți orice alt conținut către o parte a acestui site web sau oricărui alt site sau server viitor care nu este relevant pentru subiect sau conținut; sau (g) ​​Încărcați, postați sau transmiteți orice alt conținut către acest site web sau orice viitor site sau server utilizând o adresă de e-mail furnizată de un serviciu de cont gratuit, cum ar fi hotmail;

Acești Termeni și condiții (astfel cum au fost modificate din când în când) constituie întregul acord între dvs. și Top10reviews.ro cu privire la utilizarea acestui site web sau a oricărui alt site .

Top10revies își rezervă dreptul de a actualiza periodic acești Termeni și condiții. Dacă face acest lucru, versiunea actualizată va intra în vigoare de îndată ce va fi încărcată pe acest site web. Nicio altă modificare a acestor Termeni și Condiții nu va fi efectivă decât dacă este scrisă și semnată de un reprezentant autorizat în numele Top10Reviews.ro . Acești Termeni și Condiții vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația Uniunii Europene și sunteți de acord, în beneficiul Top10Reviews, să se supună jurisdicției exclusive a instanțelor din Romania si Uniunea Europeana. În cazul în care o dispoziție din acești Termeni și condiții este considerată de o instanță de jurisdicție competentă ca fiind invalidă sau inaplicabilă, atunci aceste dispoziții vor fi interpretate, cât mai aproape posibil, pentru a reflecta intențiile părților și ale tuturor celorlalte dispozițiile rămân în vigoare și efect. Nerespectarea sau aplicarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni și Condiții de către Top10Reviews.ro nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau prevedere, cu excepția cazului în care Top10Reviews.ro este recunoscut și aprobat în scris.