Cele mai bune benzi de alergat

Top 10 benzi de alergat. Vezi ofertele prin siteul nostru. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Tocmai ți-ai început călătoria de fitness? În zilele noastre, companiile de bandă pentru alergat își fac mașinile mai ușor de utilizat și mai interactive decât oricând, astfel încât este ușor să porniți rutina de fitness și să rămâneți motivați să faceți mișcare. Proiectanții realizează acest lucru prin adăugarea de funcții precum difuzoare încorporate, astfel încât să puteți reda muzică în flux și programe interactive de antrenament care să vă facă să vă simțiți ca și cum ați exercita în diferite peisaje din întreaga lume. Cu funcții precum acestea, nu veți putea folosi niciodată plictiseala ca scuză pentru a evita din nou exercițiile fizice. Deoparte de caracteristicile noi, atunci când selectați o bandă de alergat, este important să luați în considerare caracteristicile fizice cheie ale mașinii. Acestea includ puterea, grosimea centurii și dimensiunea centurii; aceste aspecte vor avea un impact dramatic asupra simțirii plăcute a antrenamentului.

Cu o gamă atât de mare de aparate fitness pe piață, este ușor să vă simțiți copleșiți. Din fericire, experții noștri au alăturat o listă cu cele mai bune benzi de alergat de astăzi pentru a vă ușura căutarea.


 • Nivel pregatire: Incepători-Avansați;
 • Greutate maximă: 140kg
 • Dimensiuni- L:190cm, l: 77cm, Î:127cm;
 • Mod înclinație: Electrică (15%)
 • Putere motor: 3cp

 • Nivel pregatire: Începători-Avansați;
 • Greutate maximă: 130Kg;
 • Dimensiuni- L: 174cm, l: 75cm, Î:137cm;
 • Mod înclinație: Electrică(15%)
 • Putere motor: 3.25cp

 • Nivel pregatire: Intermediari-Avansati;
 • Greutate maximă:110kg;
 • Dimensiuni-L:151cm, l: 68cm, Î:130cm;
 • Mod Înclinație: Manuală(3 trepte);
 • Putere motor:1,75cp;

 • Nivel pregatire:Începători;
 • Grutate maximă:100kg
 • Dimensiuni – L:100 l: 38
 • Mod Înclinație:N/A
 • Putere motor: 2CP

 • Nivel pregatire: Începători-Avansați
 • Grutate maximă: 100kg;
 • Dimensiuni L: 137cm, l: 66cm, Î:108;
 • Mod înclinație:N/A;
 • Putere motor: 1.75;

Să începem examinând necesitățile de bază ale benzii de alergare pentru o sesiune de antrenament satisfăcătoare. În primul rând, veți dori să vă asigurați că banda de alergare este motorizată (cu excepția cazului în care căutați o unitate foarte simplă, fără motor, desigur). Apoi, veți dori să căutați trei caracteristici cheie: dimensiunea centurii, capacitățile motorului și dacă este sau nu un model pliabil.

Despre modelul pliabil

Mulți cumpărători se întreabă dacă o bandă de alergat pliantă este o investiție înțeleaptă. În teorie, dimensiunea compactă pare atrăgătoare. Acestea fiind spuse, este important să rețineți că, dacă selectați un model pliant, veți sacrifica unele caracteristici pe parcurs.

O bandă de alergat tipică vândută pentru uz casnic măsoară aproximativ doi metri lungime și un metru lățime. Dacă aveți spațiu pentru un aparat de acestă dimensiune, atunci alegeți-o. Dacă nu, modelele pliabile sunt o alternativă ideală. Cu toate acestea, doar pentru că o bandă de alergat este pliabilă nu înseamnă neapărat că este ușor de deplasat. Chiar dacă au roți, aceste aparate sunt încă extrem de grele și dificil de deplasat. Deci, odată ce unitatea dvs. este la locul său, veți dori să o pliați și să o lăsați acolo. Sigur, mutarea unei benzi de alergare poate fi un antrenament, dar nu de aceea ați cumpărato, nu-i așa?

Despre cureaua benzii.

Curele de antrenament pentru bandă de alergat Următorul lucru de luat în considerare este centura benzii de alergat. Fiecare bandă de alergat are o lățime și o lungime diferite ale centurii, care afectează modul în care vă veți simți pe mașină. Grosimea curelei poate determina cât de mult zgomot emite banda de alergat în timpul utilizării și cât de des cureaua va necesita lucrări de întreținere. Rețineți că, dacă centura este foarte subțire, se va uza cu ușurință, deci acest lucru trebuie avut în vedere la cumpărare.

Lățimea: cea mai obișnuită lățime a unei centuri de bandă de alergat este setată la 50 cm lățime, deci orice lucru care este mai lat decât acesta este considerat extra mare. O centură mai largă este bună pentru utilizatorii mai mari sau pentru cei care tind să se simtă blocați în timpul sesiunilor lor. Centurile foarte late au o lățime de 56 cm; acesta este probabil cea mai lată pe care îl veți găsi în industrie.

Lungimea: La fel, și lungimea intră în joc. Pentru cele mai bune rezultate, veți dori să alegeți o centură de bandă de alergat care să fie mai lungă dacă intenționați să alergați mult, deoarece vă asigură că lungimea pasului dvs. va fi mai mare. Lungimea normală pentru mers (pe jos) și pentru jogging este de 1,40 metri în timp ce benzile de alergare proiectate pentru alergare(in viteza sau sprint) pot varia până la 1,60 m în lungime. Rețineți că propria înălțime este, de asemenea, un factor. Dacă aveți peste 1.80m înălțime, dar intenționați să mergeți pe banda dvs. de alergare, este mai bine să mergeți pur și simplu cu o lungime a centurii de peste1.50m pentru confort. Alergătorii înalți, pe de altă parte, vor dori să caute benzile de alergat cu o lungime mai mare a pasului (până la 1.60m).

Grosime: dacă achiziționați o bandă de alergat cu o grosime a centurii de doar un strat, se poate întinde sau rupe în timpul alergării. Pentru mers, această grosime poate fi bună, dar antrenamentele mai viguroase necesită o grosime a centurii de două sau mai multe straturi. Acest tip de centură poate merge pe multe, multe mile fără înlocuire. Majoritatea oamenilor constată de asemenea că, cu cât centura este mai groasă, cu atât este mai silențioasă banda de alergat (chiar dacă vă apropiați de viteze mai mari).

Motorul benzii de alergat.

Un alt aspect important în proprietatea benzii de alergat la domiciliu este motorul. Motorul este o componentă imensă a ceea ce face să ruleze o bandă de alergat, deci nu doriți să tăiați colțurile aici. Dacă o faceți, banda de alergat nu va funcționa corect pentru foarte mult timp. Motorul principal al oricărei benzi de alergat ajută la împingerea curelei înainte. Deci, cu cât intenționați să mergeți mai repede pe banda de alergat și cu cât corpul dvs. cântărește mai greu, cu atât veți avea nevoie de mai multă putere. Acesta este un factor pe care prea mulți îl trec cu vederea. Un motor care funcționează în permanență aproape de capacitatea sa maximă va începe să obosească și să se uzeze mai repede decât un motor care are multă energie de rezervă

Primul lucru pe care trebuie să îl căutați într-un motor de bandă de alergat este puterea. De obicei, veți vedea acest lucru măsurat in CP (cai putere). Puterea de cai este unul dintre factorii care influențează mult costul, așa că rețineți acest lucru atunci când faceți comparații de prețuri. Nu este un lucru pe care doriți să îl cumpărați ieftin, așa că încercați să căutați cea mai mare putere de cai în limita bugetului dvs.

În mod obișnuit, veți vedea modelele de alergare de astăzi care vin cu o evaluare CP de 1,75 până la 4,25. Cu cât CP este mai mare, cu atât puteți face mai mult cu banda de alergat.

Pentru cei care cântăresc pana in 95 kg, veți dori în general:

 • Cel puțin 2,0 CP pentru mers
 • Cel puțin 2,5 CP pentru jogging (alergare usoara)
 • Cel puțin 3,0 CP pentru alergare(viteza)